Yes, we hebben ruimte voor nieuwe deelnemers bij Club FabLab

Wat een succes is Club Fablab nu al. We zijn net een half jaartje gestart, maar de deelnemers zijn enthousiast en de coaches ook! Door het succes kunnen we dit jaar Club FabLab vaker organiseren! In plaats van 1 keer per maand, is het nu 2 keer per maand. Ook willen we graag het aantal deelnemers stap-voor-stap uitbreiden.

Voor wie

Club Fablab is voor jongens en meiden tussen de 10 en 15 jaar, die graag lekker met technologie bezig willen zijn. Je kunt hier lekker je creativiteit en logica kwijt. Mooie dingen “maken”, op de computer of ook in het echt.

Gratis een keer kijken

We kunnen de groep al wat groter maken. We hebben op het moment dus nog plek bij Club Fablab. Ben je nieuwsgierig of het wat voor je is? Je mag altijd een keertje gratis komen kijken. En als het past, geef je je op voor een half jaar.

Aanmelden kan via deze link.  Je krijgt een bericht wanneer van ons wanneer er ruimte is om te komen kijken.

Vrijwilligers

We willen heel graag alle kinderen die willen een plekje bieden bij Club FabLab.  Maar we kunnen alleen uitbreiden als we voldoende hulp hebben. Of je nu 16 of u nu 80 jaar bent, de leeftijd van vrijwilligers maakt niet uit. Belangrijk is dat je/u graag kinderen wilt enthousiasmeren voor technologie en zelf bereidt bent om af en toe nieuwe dingen te leren.  Nieuwsgierig geworden? Mail naar welkom@fablabcoevorden.nl en vraag of je/u een keertje mee kunt kijken op een vrijdagmiddag.

Bekijk onze agenda voor al onze activiteiten: https://www.fablabcoevorden.nl/agenda/