15 juni 2023

Maak-Middag (8+)

Elke Maak-Middag staat er weer wat anders op het programma. Afhankelijk van jouw ervaring kun je het makkelijker of moeilijker maken. Of je vooral op de computer aan het ontwerpen bent of met je handen… dat verschilt per middag. 

Je geeft je per Maak-Middag op. Je kunt elke keer komen, maar dat hoeft niet. Check de agenda voor wat komende periode op de planning staat.

Wanneer: elke woensdagmiddag in de oneven week (met uitzondering van vakanties)
Tijdstip: 15.00 tot 16.30
Prijs: € 5, – per middag (betalen via de DOE-Mee pas is mogelijk).
Aanmelden & betalen voor de Maak-Middag kan hier.

Leeftijd (8-12 jaar)
De Maak-middagen zijn geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 8. We zien dat de meeste kinderen vanaf die leeftijd voldoende ervaring hebben met lezen en het gebruiken van een computer. Als kinderen jonger dan 8 zijn vraagt dit over het algemeen teveel begeleiding van de coaches die we meestal niet kunnen geven. We geven aan wanneer een activiteit ook geschikt is voor jongere kinderen.

De Maak-Middagen zijn leuk voor kinderen tot een jaar of 12. Gaat een kind heel vaak naar een Maak-Middag, dan kan het maar zo zijn dat Club FabLab een mooi vervolg is. Daar kunnen de kinderen aan de slag met grotere opdrachten en kunnen ze uiteindelijk veel meer leren. Ze gaan dan wel minder vaak met een werkje naar huis.