30 juni 2023

Aan de slag

Kirsten Kosters FabLab Coördinator CoevordenAls eerste hebben we de pagina’s onder “aan de slag” ontwikkeld voor de activiteiten in het FabLab. Deelnemers en coaches kunnen op deze manier snel de juiste materialen/achtergrond vinden per onderwerp. De uitleg past bij onze opzet van de activiteiten en de materialen die we in ons FabLab hebben.

Wij willen onze kennis en ervaring graag delen. We vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen/volwassenen toegang hebben tot (nieuwe) techniek. Daarom mag de informatie op de website door iedereen gebruikt worden. Ga je op school aan de slag met Tinkercad, gebruik gerust onze uitleg filmpjes.

Niet al ons materiaal staat op de website. De verschillende ontwerpkaarten kunnen de deelnemers gebruiken bij onze activiteiten. Daarnaast is het belang van de coach onmisbaar als het gaat om kinderen en jongeren begeleiden in dit geheel.

Wil je meer weten over onze opzet en de materialen die we naast de website in het FabLab aanbieden. Neem dan contact op met Kirsten Kosters, zij is FabLab Coördinator in Coevorden.

Materiaal ontwikkeld door FabLab

Tekst, afbeeldingen en filmpjes die op deze website zelf staan zijn door medewerkers en vrijwilligers van het Fablab ontwikkeld. Alles wat op deze website staat mag door iedereen gebruikt worden, maar gebruik de website in zijn geheel. Wij houden hem up-to-date.

Ga je de website regelmatig gebruiken in jouw klas, in jullie fablab. Wij vinden het leuk als je dat met ons deelt.

De instructieteksten, afbeeldingen en filmpjes vallen onder de volgende Creative Commons licentie: Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal (CC BY-NC-ND 4.0)

Materiaal ontwikkeld door anderen

Als we een goede website vinden, een handig uitleg filmpje… dan linken we altijd zoveel mogelijk door naar de originele auteur.

Wij checken de websites regelmatig, maar het kan zijn dat ze inhoudelijk veranderen en daardoor niet meer helemaal passen bij het Fablab. Fablab Coevorden is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de externe links.

Werkt een link niet meer, of past de inhoud van de pagina niet (meer) bij het FabLab. Dan verwijderen wij de link. Zie je iets wat niet klopt, of de link werkt niet. Laat het ons weten, dan gaan wij het aanpassen.