Wij zoeken vrijwilligers

FabLab Coevorden wil kinderen, jongeren en volwassenen laten kennismaken met de veelzijdigheid van techniek. Daarnaast is het de maak- en ontmoetingsplaats voor ZZP’ers, bedrijven, onderwijs en creatieve techneuten. Door corona kunnen helaas nog niet alle activiteiten starten.

Gelukkig zijn kinderen geen bron van besmetting en kunnen we voor hen wel activiteiten organiseren. In deze tijd waarin we als volwassenen zoveel mogelijk moeten thuisblijven kunnen we wel leuke middagen voor kinderen in Coevorden organiseren. De volwassenen die helpen kunnen voldoende afstand van elkaar houden.

We hebben afgelopen herfstvakantie de eerste activiteiten georganiseerd. De workshops zaten al snel vol. En de kinderen waren nadien erg positief. Ze geven cijfers tussen de 8 en de 10. Dit smaakt naar meer.

Wij kunnen dit niet alleen. We hebben helpende handen nodig die de kinderen een stapje verder kunnen helpen tijdens de workshop. Kom jij, komt u ons helpen?

Kun jij ons 1 of meerdere middagen per maand helpen? Ben jij de vrijwilliger die wij zoeken? Bekijk hier de mogelijkheden.