Workshop november en december 2020

We moesten helaas 1 geplande workshop afblazen. Deze viel net in de periode dat we als land extra maatregelen hadden om corona uit te bannen. We willen als FabLab geen extra bron van besmetting zijn. Tegelijk willen we voor de kinderen uit de omgeving van Coevorden zoveel mogelijk blijven organiseren.

Daarom hebben we tot nu toe alleen activiteiten voor kinderen in de basisschoolleeftijd ingepland. Zij vormen geen besmettingsgevaar. Als volwassenen die de activiteiten begeleiden kunnen we heel goed afstand van elkaar houden.

De workshop 3D tekenen van woensdag 2 december zit al vol! Voor woensdag 16 december hebben we op het moment van schrijven nog een aantal plekjes.

Kerstkaarten
We gaan dan al richting kerst. Daarom gaan we met de kinderen een mooie kerstkaart met lampje maken. In de herfstvakantie hebben we een soort gelijke workshop gehouden. De kinderen gaven deze workshop gemiddeld een 9,8! (Wow, waren we versteld van).

Speciaal voor meiden
In de kerstvakantie hebben we een workshop speciaal voor meiden van 11-13 jaar. We gaan dan sieraden ontwerpen en tekenen in Tinkercad (op de computer). Met een beetje geluk kunnen we jouw ontwerp direct uitprinten en kun je naar huis met een mooie ketting, armband of oorbellen.

Jonge kinderen en tieners
Achter de schermen zijn we druk bezig met het ontwikkelen van workshops voor kinderen tussen de 6-8 jaar. Ook hopen we in 2021 te starten met toffe activiteiten voor tieners tussen 12 en 18 jaar. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis het niet als we deze activiteiten inplannen.

Inschrijven workshops
Nieuwsgierig naar één van de workshops? Schrijf je dan direct in. Dit jaar is het allemaal nog helemaal gratis!