Start event JuniorHackersLab

Op woensdag 22 februari was het allereerste start event van het Junior HackersLab. Toekomstige deelnemers (met hun volwassene…) konden kennis maken met Arduino, de Hackers en het FabLab.

De opkomst was groot! En het enthousiasme konden we van de gezichten van de jongens, vaders en opa’s aflezen.

Als (vrouwelijke) Fablab Coördinator, en straks als enige vrouwelijke deelnemer van Junior HackersLab heb ik nog wel een oproepje voor de moeders, oma’s en tantes! Dit is ook leuk voor jullie en jullie dochters! Je hoeft dit nog niet te kunnen als je mee gaat doen! Het idee is dat je het gaat leren. Ook ik heb nog geen kennis van Arduino, dit is geheel nieuw voor mij. Samen met mijn zoon ga ik hier lekker aan de slag om een cool project te maken.

Doen jullie met mij mee? Ben je niet bij het start event geweest maar wil je wel meedoen? Je kunt je hier opgeven:

https://tinyurl.com/juniorHackerslab