Tip: voorjaarsvakantieactiviteit

De kinderen zijn nog maar net naar school is het alweer vakantie…Wat zullen we deze vakantie doen? Thuisblijven? En dan een online workshop volgen bij een FabLab. Een aanrader kan ik op persoonlijke titel zeggen.

Zoals jullie weten is FabLab Coevorden nog maar net officieel open. Wij zijn nog niet zover dat we een online aanbod hebben. Wij zijn hier mee bezig. Gelukkig zijn andere FabLabs hier al verder mee. Zo ook Tetem uit Enschede. En zij bieden de workshops ook aan voor kinderen uit de omgeving Coevorden. Het voordeel van online, de afstand maakt niks uit.

Voor sommige workshops moet je vooraf een pakketje bestellen. Bij andere workshops kun je achteraf per post je ontwerp verwachten. Ook hebben ze een heel aantal workshops die je gewoon met materiaal uit huis kunt doen. Check onze agenda.

Uit ervaring (als ouder) kan ik vertellen dat mijn kinderen de workshops bij Tetem erg leuk vonden. In het begin vonden ze het wel spannend. Maar nadat ik ze de eerste keer een beetje moest dwingen, zaten ze vervolgens elke middag klaar in de kerstvakantie voor een online workshop.

Ik ben dan ook heel blij dat ik de workshops van Tetem hier in Coevorden mag promoten vanuit ons FabLab. Ik kan het alle kinderen van harte aanbevelen. Kijk in onze agenda of snuffel op de website van Tetem.

KidsLab