Online aanbod en samenwerking met Tetem

Wij kijken er naar uit fysiek workshops te geven. Omdat dit nog niet kan zijn we nu druk bezig om een online programma op te zetten. Deze workshops hebben we alleen nog niet direct beschikbaar. We werken met een klein team om dit zo snel mogelijk op te zetten. We houden jullie hierover op de hoogte.

Maar niet getreurd! Sommige FabLabs in Nederland zijn al verder met hun online aanbod. Zo ook Tetem. Zij hebben inmiddels al wat ervaring met het geven van leuke online workshops voor zowel kinderen als volwassenen. Wij mogen hun workshops aanbieden op onze website.

Omdat het aanbod online is, maakt de afstand niet uit! De workshops die je in onze agenda ziet staan passen bij het aanbod van FabLab Coevordden. Komende dagen zal onze agenda gevuld worden met workshops die door Tetem verzorgd worden.

Ik zeg een hele goede vakantie tip!

Voor sommige workshops moet je van te voren een pakketje met materialen bestellen. Let op, voor de workshop van 27 februari (Maak een feestelijke lichtpiano) moet je al voor 17 februari een bestelling plaatsen.

 

 

 

Dat kan hier: https://tetem.nl/athome/evenementen/kidslab-workshop-27-februari/

Bekijk hier het hele programma van Tetem.