Jeugdprogramma FabLab 2021

Vanaf september 2021 hebben we een vast programma voor de jeugd in het FabLab. Elke 1e en 3e woensdag van de maand is er een maak-middag voor de jeugd van 8-12 jaar en op elke 2e vrijdag van de maand is er Club FabLab.

Tijdens de Maak-middagen leren de kinderen werken met de 3D printer en/of de lasersnijder. Ze geven zich op via onze website en op de middag zelf kiezen ze wat ze graag willen maken. Ons aanbod zal steeds groter worden. De opdrachten hebben verschillende niveaus. Dus een vaste bezoeker kan heel gemakkelijk een vriendje meenemen voor wie het allemaal nieuw is. Ze kunnen allebei lekker aan de slag met iets wat bij hen past.

Kinderen kunnen heel goed alle Maak-middagen komen of juist af en toe. De kinderen bepalen wat ze graag willen leren maken in het FabLab. De FabLab coaches helpen ze waar nodig is.

Voor de jongelui van 10-15 is er elke 2e vrijdag van de maand Club FabLab. De naam zegt het al, dit is echt een club. Hier kom je niet af en toe, maar elke bijeenkomst. Als start leren ze programmeren. Samen met de FabLab coach kun je tijdens Club FabLab allerlei coole projecten verzinnen. En of dit nu volledig op de computer is, of knutselen met snoertjes en lampjes. Dat gaan jullie als Club samen verzinnen. Nieuwsgierig? Kom eerst een keertje kijken en geef je daarna op.

De eerste Club FabLab is op vrijdag 10 september en start om 15.30.
De eerste Maak-Middag is op woensdag 15 september en start om 15.00.

Bekijk hier de poster:poster_jeugdactiviteiten2021

Check hier onze agenda: www.fablabcoevorden.nl/agenda/

Aanmelden kun je hier: www.fablabcoevorden.nl/aanmelden/