Activiteiten september tot en met december 2023

Het programma voor september tot en met december 2023 staat online!

Maak-Middag

Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud, dan kun je naar de Maak-Middagen komen. In 1,5 uur tijd gaan we iets leuks ontwerpen/maken. Doe je het voor het eerst, dan kun je een simpel ontwerp maken. Heb je meer ervaring, dan kun je jezelf lekker uitdagen. We maken altijd allemaal ongeveer hetzelfde… Een bungel, een lampion, een minecraft figuur…. Maar hoe die er uit gaat zien? Dat is helemaal aan de creativiteit van de deelnemer!

Aanmelden & betalen kan hier.

Club FabLab

Ben je tussen de 10 en 15… ongeveer? Wil je graag zelf de machines leren bedienen (lasersnijder, 3D printer, soldeerbout). En wil je je daarna uitdagen om steeds ingewikkelder ontwerpen te maken? Wil je leren programmeren om uiteindelijk een eigen game te bouwen? Wil je oefenen en doorzetten tot iets lukt? Wil je het echt zelf doen? Dan helpen wij jou graag om daar te komen. Dat kan natuurlijk niet in één middagje. Daarom geef je je op per “half” jaar. Dan heb je de tijd om wat te leren. En daarna kun je gewoon blijven komen…

Je komt altijd de eerste keer gratis kijken bij Club FabLab. Dan kun je kijken of het wat voor je is. Bevalt het? Dan geef je je op voor het hele blok.

Aanmelden voor de Club middagen kan hier. Op dit moment is er nog ruimte op donderdag en vrijdagmiddag. Er is beperkt ruimte, het kan dus zijn dat de groep vol zit. Eind augustus, begin september nemen we contact met je op over je inschrijving.