Zomeractiviteiten FabLab Coevorden

Kom jij bij ons jouw eigen vakantiekaart ontwerpen? Of wil je liever een 3D mini maken? Tijdens de zomervakantie organiseren we 2 workshops.

  • Woensdag 14 juli van 10.30-12.00, Maak je eigen vakantiekaart (en verstuur deze).
  • Woensdag 21 juli van 10.30-12.00, ontwerp je eigen 3D mini.

Op 14 juli leren we hoe je een kaart kunt ontwerpen voor de lasersnijder. En heb je eenmaal een mooie kaart ontworpen? Dan kun je die met hetzelfde gemak vaker maken. Daarom ga je naar huis met 1 kaart voor jezelf en 1 kaart (plus envelop en postzegel) om te versturen. Wie wil jij een leuke vakantiegroet sturen?

Op 21 juli gaan we de succes workshop “maak je eigen 3D mini” herhalen. De afgelopen keer hebben de kinderen hele diverse mini’s gemaakt. Van een schildpad tot een mini legopopje, of wat dacht je van een huisje of mini robot? Ook ging er een raket langs diverse planeten. De kinderen kunnen hun fantasie en creativiteit gebruiken. En dat deden ze!

Leuk detail – alle kaarten en alle 3D mini’s maken we een keer extra als versiering in het FabLab. Jouw ontwerp komt dus ook te hangen of te staan in het FabLab.

Hier kun jij je aanmelden voor de workshops . We kunnen maximaal 10 kinderen een plek geven. Vol = helaas vol. Maar niet getreurd, voor na de zomer hebben we een mooi programma op de plank liggen. Hou de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.