Workshops voor volwassenen een succes!

Op woensdagavond 23 maart druppelden de deelnemers één voor één binnen. Iedereen met een andere achtergrond. De ene deelnemer had een 3D printer staan die elke week netjes werd afgestoft en vond het nu tijd om hier mee actief aan de slag te gaan. Een ander had weinig ervaring met computers, maar dit leek haar erg leuk. En weer een ander had flinke autocad teken ervaring, maar nog geen enkele ervaring met 3D printen.

workshop 3D printen

Na een introductie over 3D printen, uitleg over het tekenprogramma ging iedereen druk aan de slag met ontwerpen. Het is voor deze workshop niet nodig om al enige voorkennis te hebben van 3D ontwerpen en/of het 3D printen. Na het volgen van deze workshop kun je zelfstandig thuis verder. Of zoals een aantal deelnemers al aangaven, we komen graag naar een vervolg op deze workshop.

Reactie deelneemster: Dank jullie wel voor de mogelijkheid om kennis te maken met het 3D printen, leuk om samen met mijn zoon te doen ook. Fijne uitleg en ook duidelijk voor mij als leek. Het resultaat was ook nog eens erg mooi. De volgende keer ben ik weer van de partij. Genoten van een fijne leerzame avond met leuke mensen.

Daarom hebben we de basisworkshops opnieuw ingepland. En organiseren we vervolgens een vervolgworkshop. Zodat je onder begeleiding verder kunt leren.

Data:

  • Woensdagavond 18 mei, 19.00 – 21.00 – basisworkshop lasersnijden.
  • Donderdagavond 2 juni, 19.00 – 21.00 – basisworkshop 3D printen.
  • Woensdagavond 15 juni 19.00 – 21.00 – vervolg workshop 3D printen en lasersnijden.

Schrijf je hier in voor de workshops.

Alle workshops van het FabLab zijn ook te volgen met de DOE Mee pas! Bekijk hier het aanbod van de DOE Mee pas. Heb je hier vragen over. Schroom niet om ons te bellen of een mailtje te sturen. We helpen je graag.