Programma 2023 online

Aanmelden voor de activiteiten van 2023 is nu mogelijk!

Maak-middag (woensdag 8-12 jaar) – oneven weken
Tot en met de zomer staan weer verschillende Maak-Middagen gepland op de woensdagmiddag. Deze activiteiten zijn erg leuk, ook als je nog geen enkele ervaring met 3D printen en/of lasersnijden hebt. Ben je tussen de 8 en 12 jaar? Geef je op! Vond je het leuk? Geef je dan voor nog een paar Maak-Middagen. 

Club FabLab Donderdag (10-15 jaar) – oneven weken

In november 2022 zijn we gestart met een 2e Club Fablab. Op donderdagmiddag van 16.00 tot 18.00. Gezellig elke week met dezelfde club aan de slag met ontwerpen, programmeren en “knutselen”. Je werkt lekker op je eigen tempo aan de dingen die jij leuk vindt! Maar… we proberen allemaal de nieuwe dingen uit!

Op donderdag is nog plek. Wil je een keertje gratis komen kijken? Stuur dan een mailtje naar welkom@fablabcoevorden.nl . Wij laten je weten op welke datum je kunt komen kijken.

Club Fablab Vrijdag (10-15 jaar) – even weken

Net als op donderdag komen op vrijdag een club jongens en meiden. Op dit moment zijn we met een groter project bezig en oefenen we tussendoor met de dingen die daarvoor nodig zijn. Ook als je nog geen ervaring hebt, kun je gewoon aansluiten… maar dan start je nog niet direct met het grote project. Er is alleen één maar… de vrijdag Club zit al vol…. Jammer als de vrijdag voor jou de beste dag is. FabLab Coevorden is wel heel blij met het enthousiasme van de jongens en meiden die er nu al op zitten! Gelukkig is op donderdag nog wel plek.

 

Workshops voor Volwassenen

Het FabLab is er niet alleen voor kinderen. We plannen diverse workshops voor volwassenen in. Er staan er op dit moment twee ingepland (januari en februari). Er volgen er meer. Hou de website in de gaten voor het programma.

 

Aanmelden voor alle activiteiten kan via: https://www.fablabcoevorden.nl/aanmelden/