FabLab niet alleen voor kinderen – 20 mei workshop voor volwassenen!

FabLab Coevorden is er niet alleen voor kinderen. Wij merken dat volwassenen ook erg graag met de nieuwe technieken uit het FabLab aan de slag willen. De 3D printer en de lasersnijder zijn super machines om op een nieuwe manier lekker creatief aan de slag te gaan.

Daarom organiseren we op donderdag 20 mei een online workshop voor volwassenen. Zit je door corona veel thuis en ben je netflix en wandelen even zat. Wij leren je wat nieuws aan. Met behulp van een online gratis computerprogramma leren we je tekenen voor de lasersnijder. En ga jij een paar mooie kaarten ontwerpen en maken.

Voorkennis niet nodig
Nu denk je misschien ik heb nog nooit getekend op de computer. Nou, dat hoeft ook niet. Je hebt helemaal geen voorkennis voor deze workshop nodig. Het enige wat je we van je vragen is dat je zelfstandig met een computer kunt werken. Dus een mailtje sturen, een spelletje op internet spelen of wat online kunnen bestellen. Meer voorkennis is niet nodig.

Wat gaan we maken
We gaan uit papier mooie kaarten maken. De lasersnijder vervangt in dit geval de schaar en een mesje. En kan heel nauwkeurig bepaalde onderdelen uit het papier snijden. Op de foto zie je een voorbeeld van wat je zoal kan maken.

 

Hoe gaat dat een online workshop?
Via https://www.fablabcoevorden.nl/aanmelden/ ga je je eerst aanmelden. Na het aanmelden krijg je van ons een mail met daarin de link waarop we elkaar online gaan ontmoeten op 20 mei. Daarnaast krijg je een instructieboekje en een bestelformulier.

Het volgen van de workshop is gratis. Als je na het volgen van de workshop ook de kaarten wilt bestellen, kun je het bestelformulier invullen. Wij sturen dan een betaallink waardoor je online kunt betalen.

Meedoen?
Doe je mee? En ga je lekker samen met ons mooie persoonlijke kaarten maken? Schrijf je dan nu in!

Heb je vragen over de workshop, bellen of mailen mag altijd.