11 mei 2020

Ondernemer

 

Kinderen, jongeren en volwassenen worden geïnspireerd in het Fablab. Door de mooie ruimte, de machines en uitdagende opdrachten. Hersenen en handen gaan aan, en het enthousiasme komt eruit. Dit is een plek waar je talent kunt ontdekken.

We willen niet alleen dat jongelui hun talent ontdekken, maar ook dat ze deze gaan ontwikkelen. Het vuurtje voor de techniek moet niet alleen branden, maar ook aan blijven. Dit zijn de toekomstige techneuten die we hier in Coevorden en omstreken nodig hebben.

Vriend van het FabLab

Ondersteun als bedrijf het FabLab om jongeren te enthousiasmeren en geef de jongelui kans om hun talenten bij ons te ontdekken en te ontwikkelen. Wij laten hen graag zien wat voor een werk ze bij jullie in de toekomst kunnen doen. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Cursussen en trainingen

Wij ontwikkelen cursussen en trainingen. Wij kunnen deze training ook aan een team geven. Of een medewerker geeft zich op als deelnemer. Op de hoogte blijven van de cursussen en trainingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Zelf aan de slag?

De 3D printers en lasersnijders uit het FabLab kunnen ook gebruikt worden voor eigen projecten. Hou onze website in de gaten of schrijf in voor de nieuwsbrief wanneer we hiervoor open kunnen.

Prijslijst FabLab Coevorden 2021

Rondleiding

Nieuwsgierig naar het FabLab? Kirsten Kosters, FabLab Co├Ârdinator, geeft jullie graag een rondleiding. Stuur een e-mail naar welkom@fablabcoevorden.nl en maak een afspraak.