Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Club FabLab – Vrijdag

22 september, 2023 @ 15:30 - 17:30

Krijg je geen genoeg van programmeren, ontwerpen, bouwen en maken. Wil je graag dingen leren door te doen en te oefenen? Lekker om-de-week met leeftijdsgenoten bezig met jouw (toekomstige) hobby? Kom dan een keer gratis en vrijblijvend kijken of Club FabLab wat voor jou is!

Je leert programmeren, zelfstandig werken met de lasersnijder en 3D printer. En natuurlijk kun je ook aan de slag met elektronica en solderen. Ondertussen is er alle ruimte voor jouw creativiteit en leren we je ontwerpen, gebruik maken van materialen en nog veel meer.

We hebben diverse leuke ideeën liggen, maar daar mag je (bijna) altijd van afwijken. Het moet wel haalbaar zijn voor jou. De coaches helpen je wel, maar doen het niet voor je. Je probeert het zelf. Doordat je zelf bezig bent, zul je zien dat je steeds ingewikkelder dingen kunt maken.

Je snapt, niet altijd alles kan op elk moment. Dat is onder andere afhankelijk van de coaches die kunnen helpen. Maar de coaches kijken wel altijd goed waar jullie als groep aan toe zijn.

Je geeft je op per blok:

  • september t/m december
  • Januari t/m juni

Aanmelden voor een proefles kan hier. Wij nemen dan contact met jullie op en kijken op welk moment dat mogelijk is.

Gegevens

Datum:
22 september, 2023
Tijd:
15:30 - 17:30

Locatie

FabLab Coevorden
Graaf van Heiden Reinesteinlaan
Coevorden, 7742
Telefoon
0649637240
Bekijk de site van Locatie

Organisator

FabLab Coevorden