Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Club FabLab (10-15 jaar)

10 september, 2021 @ 16:30 - 18:30

Wil jij graag dingen maken? Hou jij van ontwerpen? Ben je nieuwsgierig? Wil je alles weten over programmeren en dat zelf leren? En dat gezellig samen met leeftijdsgenoten die dit ook graag doen? Dan is Club FabLab wat voor jou!

Onder begeleiding van een professionele coach leer je programmeren. Eerst met Scratch, maar ga jij als een speer dan leer je misschien wel heel snel Python. Een professionele programmeertaal. De kennis van programmeren gaan jullie gebruiken voor coole andere projecten.

Misschien willen jullie wel een Robot bouwen die de planten water geeft in het FabLab? Of een muggendetective systeem… Samen kunnen jullie een project verzinnen. En met de Coach kijken jullie wat er voor nodig is om dit te ontwerpen en bouwen (Micro: Bit, arduino, 3D printer, lasernijder…).

Ben jij nieuwsgierig? Kom dan gewoon een keertje kijken of Club Fablab wat voor jou is. De eerste keer is gratis. Ben je enthousiast, dan kun je je per half jaar opgeven.

Wanneer: Elke 2e vrijdag van de maand van 15.30 – 17.30
Waar: In het FabLab (ingang Graaf van Heidenreinesteinlaan).

Tarief september t/m december: Van €30 (4 maand) voor €22,50 (je mag een keer gratis meedoen). Aanmelden met DOE-Mee pas is mogelijk.

Gegevens

Datum:
10 september, 2021
Tijd:
16:30 - 18:30
Evenement Categorie:

Locatie

FabLab Coevorden
Graaf van Heiden Reinesteinlaan
Coevorden, 7742
Telefoon
0649637240
Bekijk de site van Locatie

Organisator

FabLab Coevorden