17 juli 2020

Kind en tiener

Maak-Middag

Elke 1e en 3e woensdag van de maand

Afwisselend:

  • Lasersnijden
  • 3D printen

Wat kun je allemaal bij ons maken op deze middagen?
Bijvoorbeeld: Sleutelhangers, sieraden, caketoppers, 3D mini’s, kaarten, stickers, fotolijstje, vliegtuigje, etc.

Tijdstip: 15.00 -16.30
Prijs: € 5, – per middag (betalen via de DOE-Mee pas is mogelijk)
Check de agenda voor de data.

Aanmelden voor een Maak-Middag kan hier.

Club FabLab

Elke 2e en 4e vrijdag van de maand

Hou jij van het maken, ontwerpen van (mooie) dingen? Wil jij graag weten hoe je een eigen game kunt maken? Wil jij lichtjes laten branden in jouw ontworpen huisje? Of…. We kunnen hier niet allemaal opnoemen wat je allemaal voor moois kunt maken als je een beetje handig met techniek bent. Of je nu graag sieraden of accessoires voor in je kamer wilt maken of liever een alarm voor op je kamer.. het kan allemaal met de machines en materialen die we in het Fablab hebben.

Wij leren je tijdens Club Fablab verschillende technieken die je nodig hebt voor het maken van dit soort dingen. Als je vaker komt en hier handig in wordt, dan gaan we aan de slag met verschillende projecten. Je begint met het leren programmeren, 3D printen, lasersnijden en solderen. En dit alles kan in je eigen tempo, maar wel gezellig met andere jongens en meiden.

Nieuwsgierig? Kom gewoon gratis een keertje kijken of het wat voor je is! Als het je wat lijkt, dan geef je je per half jaar op. Vul dit formulier in en we maken een afspraak om te komen kijken.

Vanwege het succes van Club FabLab zitten we op dit moment aan een maximaal aantal deelnemers. We kijken hoe we dit kunnen uitbreiden. 

Wanneer: elke 2e en 4e vrijdag van de maand van 15.30-17.30
Kosten: 7,50 per keer, inclusief materialen.

Check de agenda voor de data.